Beautiful Me
D'Boss!

Hi I'm Hidayah. The owner of this blog. ThanKYU



Entries About Linkies Stuff

Scream!

Put your CBOX codes here!

Credits!

Template: Tieqa and Yaya
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   
Isi Hatiku !

hari ni sy nk story mory kt bloq,,sblm tu say hai to blog....lme sngguh kita tk jumpa kan blog,,,okehy lpkn yg tu,,,sy strory skit,,huhhh hari ni sy nk luahkann sgla isi hati sy yg sy pmdm selama ni,,,sy geram sy sdh sy gila sy ketawa,,untuk geram,,sy geram kt kwn sy satu tuh,,,haihhh enth ape yg dia nk,,,sy buat tu slh sy buat ni slh,,,untk sdh,,,sy sdh sbb kwn sy yg tu lah dia tk lyn pun sy,,,weee...untuk ketawa,,,sy happy sbb sy ade kwn mcm dia pndai ambil hati orng,,,